Tips för dig som letar odds bonus

Söker du efter en ny odds bonus att spela med? Tycker du att det är en djungel att leta i? Vi förstår dig. Det är inte alltid lätt, men för att hitta den bästa odds bonusen kan man ha vissa kriterier i åtanke, som man kan jämföra med andra spelbolag.

Så hittar du din bästa odds bonus

Först och främst behöver du ha klart för dig vad det är du söker. Det finns olika typer av odds bonusar och alla är självklart inte optimala för alla spelare. Söker du efter en insättningsbonus, riskfritt spel eller ett gratisspel? Identifiera detta hos dig själv innan du börjar leta. Skillnaden är ganska stor mellan dessa alternativ och det kräver olika mycket insats från dig som spelare. En insättningsbonus behöver du i regel alltid omsätta ett X antal gånger innan dina pengar är godkända för uttag. Är du inte beredd på att spela under en längre period, så är detta inte heller ett bra alternativ för dig.

Är du mer intresserad av att spela ett eller kanske två spel? Då är ett riskfritt spel optimalt för dig. Ett riskfritt spel gör att du får pengarna tillbaka om ditt första spel går förlorat, upp till ett visst belopp. Hur högt beloppet är specificeras av respektive spelbolag, så undersök beloppsgränsen innan du börjar spela. Riskfria spel kan även dem innefattas av omsättningskrav, men däremot inte lika krångliga.

Ett gratisspel är alltid bra att ta del av om det finns tillgängligt. Här innefattas omsättningskrav likaså, men skillnaden här är att du inte behöver göra någon egen insättning när du erhåller gratisspelet. Spelbolaget ger dig en chans till att vinna pengar utan att investera något eget kapital. Det brukar inte vara några höga belopp, men oavsett är detta ett bra sätt att försöka bygga en stabil spelkassa på, så länge man är beredd på att investera sin egen tid.

Idag finns det mängder med sajter som jämför odds bonusar och spelbolag, så försök hitta en bra källa till oddsbonusjämförelse och börja där.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*