Några nya betting sidor

Nästan halva 2022 är avklarat och en del har hänt i såväl omvärlden som i spelvärlden. Den svenska omregleringen av marknaden för spel på nätet har fortlöpt och de nya reglerna förväntas träda i kraft vid årsskiftet mellan 2018 och 2019. Det är fortfarande en viss risk för att det blir försenat men mycket tycker ändå på att det kan bli av. Under 2018 har vi även fått se några nya aktörer och betting sidor som vi självklart tycker är riktigt kul.

Senaste betting sidan att slå upp portarna för en oddssektion är Rizk. Detta är ett spelbolag som drivs av Gaming Innovation Group som bland annat även driver betting sidorna Guts och SuperLenny. Nu Har GIG utvecklat en helt egen spelplattform som man nu sjösätter hos Rizk som första aktör. Det ska bli mycket spännande att se hur detta utvecklar sig och hur väl plattformen kommer stå sig jämfört med andra stora bolag som exempelvis Kambi (leverantör av plattform till bl.a. Unibet, LeoVegas och 888sport).

Utöver Rizk finns det även andra nya bettingsidor. Bethard Group lanserade sent under 2017 ytterligare ett varumärke i Tuto2, en bettingsida som fokuserar på trav men även har andra sporter. Jätten Cherry, som exempelvis driver ComeOn, Casinostugan och Cherry, har också öppnat upp en ny sida – Snabbare.com. Något som är relativt unikt med Snabbare är att man loggar in direkt med mobilt Bank-ID och behöver inte registrera något konto.

Ovanstående är bara några av de färskaste bettingsidorna under 2023.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*