Häng på ett nytt roligt sportår!

I skrivande stund har vi precis lagt en av de roligaste och mest underhållande sportperioderna bakom oss på hela året. Vi pratar såklart om fotbollen som ägt rum under jul vilket är en stor höjdpunkt på året för många. En del oväntade resultat men framför allt har många storlag gjort vad som förväntades av dem.

Vad gäller nya bettingsidor så kommer vi hålla ögonen öppna för att se om några intressanta bolag väljer att etablera sig under 2018. Så lär säkert bli fallet men kanske blir det inte särskilt många med anledning av kommande spelreglering. Om man lanserar ett nytt spelbolag på den svenska spel-marknaden nu bör man rimligtvis även ha i åtanke att söka licens när det är dags för reglering.

Vi kommer följa detta med spänning och även om inte så många nya bettingsidor kommer slå upp portarna blir det intressant att se vad som kommer hända. Några bettingsidor kommer säkert välja att inte söka någon licens och därmed vara tvungna att sluta erbjuda spel till svenskar.

Vår sida är fortfarande i ett beta-stadium och under 2018 har vi som mål att etablera sidan fullt ut. När under året det blir är inte helt klart men vi jobbar så snabbt vi kan.

Ha ett riktigt bra sportår 2018!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*