Nya betting sidor med odds bonus

Söker du efter en ny bettingsida och även en bra odds bonus att ta del av? Då har vi svaren för dig. Vi anser att det är viktigt att man ständigt scannar av marknaden och gör ett urval av de bettinsidor som faktiskt är bra och ej.

Alla bettingsidor är inte bra

Med tanke på hur många bettingsidor det faktiskt finns så är det också naturligt att alla inte är särskilt bra. Det finns många oseriösa aktörer, som man helt klart borde hålla sig ifrån. Vi ser ingen anledning till att göra en insättning någonstans, där man löper risk av att inte få ut några pengar även om man vinner.

Många rapporterar om sådana fall, där spelbolagen inte sköter sig enligt de regler och villkor de själva har skrivit ut. Det är därför viktigt att du själv är observant för eventuella risker. Man brukar märka ganska tydligt när ett spelbolag är oseriöst, framförallt när det kommer till hur de formulerar sina omsättningskrav och övriga regler och villkor.

Vanliga tecken som indikerar på att du bör undvika spelbolaget är:

  • Omöjliga omsättningskrav
  • Väldigt höga odds inom ramen för omsättningskraven
  • Inga konkreta kontaktuppgifter till kundtjänst

Det är självklart inte säkert att man alltid kan uppmärksamma ett oseriöst spelbolag innan det är för sent. Så är det i alla branscher, och inte bara i spelbranschen. Däremot så finns det väldigt bra verktyg i bettingbranschen, där många sajter har oddsjämförelser och skriver recensioner kring respektive aktör. Med tanke på att det är deras levebröd, så gör de oftast ett gediget jobb i att leta efter eventuella fel och risker.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*